Blogg

Still alive!

17 nov 2017

Hallå hujedamig så dålig jag är på att uppdatera er. Känns som jag knappt har tid att tänka nu för tiden heh. Ska ge er ett litet smakprov på vad jag jobbar med i skolan så ska ni såklart få se slut resultatet då den är färdig!

Kanske ni kan klura ut vad det ska bli för något :)

Favvo

11 okt 2017

Hej igen! För er utan instagram som inte kan se mina bilder där så vill jag visa er en ny favorit jag målat :

Det ska föreställa ett form av fantasilandskap plockat ur skallebanken, och jag är riktigt nöjd med känslan, lite vild men ändå rofylld.

Vill ni se mera kan ni klicka på denna länken: https://www.instagram.com/jennielevinaart/

Kroki

11 okt 2017

Halloj! Idag har vi fått prova på Kroki, och för er som inte riktigt vet vad de är så är det så att vi fick göra snabb skisser av en modell, som poserade naken i 30 sekunder och upp till 10minuter åt gången mot slutet, bra kämpat av modellen må jag säga, stod där från 9-15. Det var galet kul, även lärorikt då det är första gången jag skissar av en "nakenmodell". Tidigare i veckan har vi fått fortsätta på vår design möbel som jag fortfarande är lika pepp på visa upp. Tyvärr har vi bara 1,5 dag i veckan att jobba på den så det får ta den tid det tar :) Kastar upp nå bilder från Krokin och önskar er en fortsatt trevlig dag!

Dagens uppgift

27 sep 2017

Goddagens mitt i veckan! Solen skiner och de känns som fredag av någon anledning. Idag skulle vi rita ett självporträtt, med hjälp av en liten rund spegel man inte riktigt rymdes i. Även fast jag inte är helt nöjd tänker jag ändå visa, kan ju alltid skylla på tidspress och minispegeln ;) De andra två kolteckningarna klottra ja ihop lite snabbt efter skolan. Hoppas alla ni som läser har sol ni också! Här är en bild på mitt plank i nuläget :

Kick-offf -Återbruk

17 sep 2017

Som rubriken lyder hade vi vår kickoff förra veckan och temat var framtidens barn. Kommer att lägga upp en bild här och det ni ser är en brun gammal klocka där urverket togs ur och piffades upp med en stad i övre fönstret och en gruva/skattkammare under staden. Man kan även fortfarande öppna luckan och plinga sådär vackert som bara gamla klockor kan, Rolig detalj. Det sattes även in en lampa vars skärm är klippt sprayad i samma färg som knapparna som ska representera mynten där nere dvs guld. Så den fyller än mer funktion den här; lampa, tittskåp och lekskåp. Målades i en ljus grå ton och får man säga de själv blev den väl inte så pjåkig på den lilla tid vi fick på oss, blev väl kanske 4 timmar sammanlagt ungefär, önskar ja kunde visa bilder från allas projekt, mycke fina saker blev av bland dessa kreativa människor. Nästa etapp är återbruk även det där vi ska få designa varsin möbel av överblivna diverse prylar från second hand, är supertaggad verkligen!

Rödaste röd

13 sep 2017

Idag har vi fått bygga saker av gammalt skräp, älskar det faktum att lite kreativitet kan skapa konstverk av i princip vad som helst, roligt är det också! Så här på kvällskvisten då man varken har tv eller dator är det perfekt att prova lite nya saker, till exempel har jag aldrig ritat i enbart rött, eftersom rött alltid överglänser alla andra färger på nåt vis så var jag ju tvungen prova en liten skiss mest för att ha gjort det och måste nog bekänna att den där lilla (ordentligt) röda kritan nog tar slut den med inom kort! Här är en bild och ett erkännande om min avsaknad av bildredigering just ikväll. Hörshej!

Nyttnyttnytt

10 sep 2017

Såå.. Jag har börjat på folkhögskola, behövde lite omväxling i min vardag trots att jag ääälskar att måla. Så jag sökte in på färg och form i inredning, tog mig in och imorgon är det andra veckan på skolan då ska vi börja med återbruk, ser fram emot det! Vi ska även skissa tre av de fem dagarna om jag minns rätt, de borde man väl fixa tänker jag. Känns spännande, för övrigt har jag en väggmålning på G, (ej påbörjad), och lite andra projekt jag inte riktigt kan outa med riktigt än men som jag ser fram emot jätte mycket dem också! Hörs lite längre fram, glöm inte att ta hand om varandra! Varma kramar J

Fotografering

1 sep 2017

 

Var på fotografering här om dagen och bilderna blev bara såå bra!
Egentligen är jag nog inte den som är överdrivet förtjust i att vara med på foto men bilderna blev väldigt naturliga, bl.a säkert för att jag målade medans och bl.a för att det var en proffsig och snäll fotograf, mer av hans foton ser ni på hans hemsida, http://www.fredriklarsson.se/

 

Ursäkta mig

15 aug 2017

Hej! Jag måste be om ursäkt. Har varit usel på att uppdatera er här.
Mycket som pågått privat, men nu är det nya tag. Nya utmaningar framför mig och jag kommer att se till att klämma in ett inlägg här och där här framöver. Kommer även att uppdatera er med nya målningar och planer framöver. Lev och må, samtliga. Ta hand om er, vi hörs väldigt snart!


Kärlek
J

Mycket på G

17 maj 2017

Goddagens!
Är ganska dålig på att uppdatera er här känner jag. Det har varit mycket på slutet och då faller datorn helt bort från tankarna. Har aldrig varit en datamänniska öht, men man må väl försöka :)
På tal om det så satt jag 3 dagar i streck för att lära mig redigera bilder innan dom skulle iväg på print, men ska väl erkänna att de gick sisådär, som tur var fick jag hjälp av http://www.fredriklarsson.se/ med redigeringen innan bilderna skulle in, tusen tack! In där och kolla vetja, han tar fantastiska bilder!
Idag ska jag hoppa in och hjälpa till med bildlektion på västangårds skolan igen, det blir skoj.
I övrigt kan jag berätta att jag har fått hem vykort och senare i veckan kommer printsen, så posters till er som beställt är nära nu. Ska bli så spännande att se resultatet!!

Ha en härlig dag! Kram J

Ett sista farväl ;)

2 maj 2017

Alltid lite vemodigt då en favorit säljs, men också kul såklart! Denna donna åker till Skåne till veckan och fick sig en matt varnish tillslut, kommer passa perfekt! På bilden nedan är den alldeles nybehandlad så färgerna kommer att poppa fram då det torkat till sig 

På hyllan

24 apr 2017

Har upptäckt att jag har en mängd halvfärdiga målningar på hyllan som jag inte är helt tillfreds med, dels för att dom är för realistiska för min egen smak och dels för att dom inte helt har min "touch", här får ni ett exempel på en donna som ska få sig en ny nuna med hjälp av mitt favorit verktyg inom kort, målarkniven ;) 

Prints på G

20 apr 2017

Go kväll!

Har lite målningar som ska skickas på print inom 3 veckor, 4 klara. Så har ni hittat någon ni känner är av intresse så hör av er inom kort

Detta är en av dem, en svartvit variant av en akrylmålning jag gjort i färg som finns att se som original i mitt album 

Spretigt

15 apr 2017

Jag vet att min konst kan uppfattas som lite spretig.. olja, akryl, kål, ibland poscapennor och grafitti, ibland abstrakt ibland porträtt och ibland natur, läskigt eller harmoniskt, MEN! Alla slags uttryck man kan skapa med sina händer är så fantasiskt kul så jag vill och kan bara inte hålla mig till en och samma, dessutom så blir jag så lätt uttråkad så att bara måla med ett medium funkar liksom inte för mig även fast jag ibland bestämmer mig för att försöka. Det går inte, var och en sak är för rolig för att kunna utesluta. Jag vet dock en sak, och det är att det jag målar i akryl håller samma röda tråd och har alltid gjort, med övriga medium experimenterar jag fortfarande hejvilt, och det är väl så man blir bättre också har jag hört. Allt handlar ändå framförallt om känslor och känner mig tacksam att jag för min egen skull kan uttrycka dem även om världen skakar ibland

Färg matchning

13 apr 2017

Jag måste ju bara visa. Kolla så vackert denna tavla passar in i sitt nya hem (hos mina föräldrar), kan hända att jag köpt det gul/turkosa tyget också till ena kudden för extra färg matchning ;) Den är perfekt inramad också så man törs va extra stolt.

Hoppas ni alla har en fantastisk påsk! 

 

← Äldre inlägg

Välkommen

Välkommen till www.jennielevina.se.

Nyhetsbrev